Suunnitteletko asunnon ostoa itsellesi tai sijoituskäyttöön?

Tarvitsetko asiantuntijan apua. Tekemällä ostotoimeksiannon etsimme sinulle toivomasi kohteen. Ostotoimeksiannossa maksat palkkion vain jos löydät avullamme toivomasi asunnon. Palkkio ostotoimeksiannossa 2.000e +alv24%.

Sijoitusasunnon ostamisessa huomioitavaa

Sijoitusasunnon ostamisessa on monenlaisia lähestymistapoja. Jotkut suosivat kohteita keskustoissa kun taas toiset hakevat kohteita lähiöistä. Taustalla voi olla seuraavan sukupolven tarpeet tai mahdollisesti omat eläkepäivät. Toisille riittää vakaa vuokratuotto kun taas toiset odottavat myös asunnon arvonnousua.
Ostoksesi onnistumista ja asunnon löytymistä helpottaa, että asetat ostokohteelle realistisen tuottotavoitteen omista lähtökohdistasi.

Asunnon tulevien menojen arviointi (vastikkeet ja kunnostukset) on yleensä suhteellisen helppoa. Tulevien tuottojen laskemisessa on erityisen tärkeää arvioida vuokratasoa realistisesti. Vuokratasoon vaikuttavat ennen kaikkea asunnon sijainti ja asunnon kunto. Toimistomme kokemus tuhansien erilaisten asuntojen vuokraamisesta auttaa oikean vuokratason arvoinnissa.

Soittamalla palvelunumeroomme puh. 09 490 500 (joka päivä 09-21) autamme teitä vuokratason arvioinnissa maksutta.